Prevodilac za slovenački jezik!

Profesionalni i stručni prevodi iz svih oblasti.

Potreban Vam je prevodilac za slovenački jezik? Na pravom ste mestu. Pružamo usluge profesionalnog usmenog i pismenog prevođenja sa srpskog na slovenački i sa slovenačkog na srpski jezik. Prevodimo poslovne, stručne i književne tekstove; radne biografije, dopise, reklamne materijale, prezentacije, diplomske radove, časopise, knjige, filmove, serije, web prezentacije, postove na društvenim mrežama i sl.

Za potrebe usmenih prevoda organizujemo iskusne prevodioce, s dugogodišnjim iskustvom u simultanom i konsekutivnom prevođenju.

Na svakom prevodilačkom projektu angažovan je prevodilac za slovenački jezik s najvećim poznavanjem oblasti koja se prevodi i višegodišnjim iskustvom u prevođenju sličnih tekstova. Samo iskusan prevodilac za slovenački jezik može uspešno da prevede veoma zahtevne tekstove. U slučaju da Vam je potreban prevod sadržaja iz usko specijalizovanih oblasti, uz prevod Vam preporučujemo i uslugu jezičke redakture. U zavisnosti od krajnje namene teksta, naš profesionalni lektor za slovenački jezik uvek može dodatno lektorisati prevod Vašeg teksta.

Kako bismo opravdali Vaše poverenje, posvećeni smo svakom prevodilačkom projektu i odgovorno pristupamo prevođenju. Do sada su nam poverenje ukazala mnoga pravna i fizička lica i ponosni smo na dugoročnu saradnju koju smo ostvarili s mnogim renomiranim kompanijama i agencijama.
Bez obzira na obim projekta, podjednako se posvećujemo svakom klijentu i uvek isporučujemo kvalitetan prevod, dosledan izvornom tekstu, i u duhu jezika na koji se prevodi!

Obratite nam se, opravdaćemo Vaše poverenje!

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i usluge prevođenja na druge svetske jezike. Za više informacija pogledajte sajt www.impeccable.rs)

USMENI PREVODI – PREVODILAC ZA SLOVENAČKI JEZIK

Ako Vam je potreban prevodilac za slovenački jezik radi usmenog prevođenja obratite nam se! Pružamo usluge simultanog i konsekutivnog usmenog prevođenja za slovenački jezik. Više informacija o tome možete pročitati na stranici Usmeni prevodi >>.

DOSTAVA MATERIJALA NA PREVOD

Materijal koji želite da prevedemo nam možete dostaviti na nekoliko načina: poslati elektronski, na našu e-mail adresu, predati lično u našim prostorijama ili poslati brzom poštom. Otvoreni smo za konsultacije i s nama možete uvek kontaktirati, radnim danima od 10.00h do 19.00h.

CENOVNIK

Opšta cena prevodilačkih usluga zasnovana je na jednoj prevodilačkoj stranici. Prevodilačka stranica sadrži 1800 karaktera, računajući i razmake.

Slovenački jezik je veoma zahtevan jezik uprkos mnogim sličnostima sa srpskim jezikom. Upravo taj problem sličnosti veoma često u praksi rezultira prevodima koji nisu u duhu jezika na koji se prevodi. Kvalitetnih prevodilaca za slovenački jezik je veoma malo. Politički i ekonomski događaji proteklih godina oslabili su saradnju ove dve zemlje, pa tako nije ni bilo potrebe za izučavanjem ovog lepog jezika.

Prevodilac za slovenački jezik mora dobro da poznaje gramatiku jezika na koji prevodi, terminologiju oblasti na koju se odnosi tekst i da ume da prenese smisao teksta, u duhu jezika na koji se prevodi.

Što se tiče profila naših prevodilaca za slovenački jezik, svi prevodioci su izvorni govornici slovenačkog jezika, s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju, pa samim tim uvek uspešno zaključimo svaki projekat koji nam poverite.

Zašto izabrati nas

Uvek smo tu da vam pružimo besplatan savet i besplatnu procenu za prevod i uvek ćemo završiti projekat koji ste nam poverili.
Naše cene prilagođene su aktuelnoj ekonomskoj situaciji, a ne evropskim standardima u prevodilaštvu.
Ako niste u prilici da preuzmete prevod u našim prostorijama, organizovaćemo isporuku prevoda po kuriru na vašu adresu o našem trošku, za sve prevode preko tri i više prevodilačkih stranica.

    Obratite nam se!
    blank